Haspárti Klasszikusok

Viczákné titka hasábburgonyával

Viczákné titka hasábburgonyával

… a pulykamellet sonkából, kukoricából és fűszervajból készült töltelékkel megtöltjük, majd kirántjuk. Hasábburgonyával tesszük kívánatossá azt!

3390,-

Tepsis csülök

Tepsis csülök

… Egy tepsibe rakott krumplit, rá egy jókora szelet remegős, puhára főtt, füstölt csülköt teszünk, leöntjük enyhén fokhagymás, paprikás tejföllel és sütőben megsütjük.

3350,-

Verem basa gyengéje

Verem basa gyengéje

… A füstről frissen leakasztott tarját vékony szeletekre vágjuk. Tormával bekenjük, majd az egészet két vékonyra klopfolt hússzelet közé dugjuk. Prézlibe álcázzuk, bő, forró olajban ropogósra sütjük. Éhünk csökkentésére vegyes körettel halmozzuk el. Fogyókúrázóknak kifejezetten nem ajánljuk!

3390,-

Vasi kanász pecsenyéje

Vasi kanász pecsenyéje

… Roston sült sertéskaraj pirított sertésmájjal. Reméljük, meg bírja enni! Ha nem, nyugodtan mondhatja: „Hát ez disznóság!”

2650,-

Sanyi bácsi „liblingje”

Sanyi bácsi „liblingje”

…csirkecsíkok baconnal, sajtkrémmel és rizzsel, ahogy az öreg szerette

2690,-

Irma néni imádottja

Irma néni imádottja

…az öreglánynak nagy baromfiudvara volt. Ha minket várt vendégségbe, vágott egy csirkét meg egy kacsát s abból készített finom ebédet. A csirkemellbe roston kacsamájat, bacon szalonnát, krémsajtot, mustárt és snidlinget rejtett majd petrezselymes prézlibe gurgatta. Rizsát meg rósejblit tett melléje!

3250,-


Civitas Hotel Soproni Borház Voltszállás Jégverem Fogadó Palatinus Szálló Palatinus Group